Haridustöötajate hoiatusstreik 10. novembri hommikul

Reedel, 10. novembril toimub Eestis tunniajane õpetajate hoiatusstreik ja sellega on otsustanud ühineda kõik Saku valla koolid ja lasteaiad. Streik toimub lasteaedades kell 8.00-9.00 ja koolides kell 9.00-10.00.

Saku Gümnaasiumi, Kurtna Kooli ja Kajamaa Kooli õpilasi oodatakse kooli alates kell 10.00. Saku valla üldised käitumisjuhised õpilastele ja vanematele:
– õpilane tuleb kooli jalgsi, jalg- või tõukerattaga;
– õpilane tuuakse kooli;
– erandjuhul, kui kooli jõudmist ei saa soovitud ajaks korraldada ja õpilane peab siiski koolibussiga varem kooli tulema, hoolitseb kool nende õpilastele tegevuse pakkumise eest. Koolibussid sõidavad tavapärastel aegadel. Täpsem info: https://www.sakuvald.ee/et/uudised-ja-teated/-/asset_publisher/zXkRskir67iK/content/id/38862305?

Täpsustused Saku Gümnaasiumi õppetöö läbiviimisega seonduvalt:
– Saku Gümnaasiumi 1.-9. klassides algab 10. novembril õppetöö kell 10.20. St alates 3. tunnist toimub õppetöö vastavalt tunniplaanile, esimesed kaks ainetundi jäävad ära;
– Saku Gümnaasiumi gümnaasiumiastmes algab õppetöö 10. novembril kell 10.10 tunniplaani 2. tunniga ja toimub edasi vastavalt tunniplaanile, 1. ainetund jääb ära.